Ilmoitustaulu

Oppilaslista
Henkilökunta
Huispausjoukkueiden jäsenet
Tiedotukset
Tiedotukset

Muahhahha! :D
Joo, keksin minäkin otsikoita. XD Eli siis, otamme nyt taasen iloisia oppilaita/opettajia/henkilökunnan jäseniä riveihimme. Kaikki halukkaat liittyjät liity-osioon hihhuloimaan. ~

-Angelina Granger, 13.12.2006

Uudelleenilmoittautuminen loppui
No niin, nyt loppuivat uudelleenilmoittautumiset, ja nyt koulussamme on vain pieni kourallinen porukkaa. Siispä varmaankin pian otamme taas väkeä sisään, mutta ihan juuri nyt heti emme sitä kuitenkaan tee. Saatte nyt odotella pari - kolme viikkoa.

Olen tekemässä koululle foorumia, mutta ei siitä sen enempää.

Käykäähän muuten tuolla kaikkea hauskaa - osiossa, siellä on taas uusi testi tehtäväksenne. :>

-Angelina Granger, 14.10.2006

Uudelleenilmoittautuminen
...on käynnissä. Eli mikäli siis aiot jatkaa oppilaana/opettaja/jonakin muuna öttiäisenä olemista, on sinun käytävä jättämässä siitä ilmoitus tänne. Ilmoittautua saa  14.8 - 14.10.2006 välisenä aikana, sen jälkeen tulleet ilmoitukset hylätään. Ne, jotka eivät ilmoita jatkamisestaan, joudutaan erottamaan koulusta. Tämä siksi, jotta tietäisimme keillä vielä on kiinnostusta koulun toimintaa kohtaan. Myös saisimme nyt vihdoin kaikkien sähköpostiosoitteet ylös, jotta voisimme lähettää kaikenmoisia tiedotteita koulun porukalle.

Hieman enemmän aiheesta voitte vielä lukea uudelleenilmoittautumisvihkosesta. Mahdollisia kysymyksiä saa tulla esittämään meille. Uudelleenilmoittautumiskirjaan.

Ai niin ja pitää mainita vielä koulun alkamisesta. Siis se alkaa sitten kun alkaa, älkää kyselkö aiheesta enempää, kiitos.

-Angelina Granger, 14.8.2006

Kesäloma
Koulun kesäloma alkoi, ja tunteja ei siis pidetä sen aikana. Tietysti, jos joku opettaja välttämättä haluaa tuntinsa pitää, voi hän ilmoittaa asiasta meille. Koulun jäsenet voivat myös vapaasti pitää halutessaan jotain juhlia tms. loman aikana (kunhan hoitavat kutsut muille esim. sähköpostin avulla tai keskustelukirjoissa). Me rehtorit muuten toivomme, että ette kirjoittelisi vieraskirjoihin loman aikana, sillä me haluamme pitää lomaa, emme istua koneella vastaamassa viesteihin. Koulun jäsenet voivat toki kirjoittaa keittiön, opettajainhuoneen ja tupien keskustelukirjoihin. Eli siis niissä saa jutustella, mutta "viralliset" vieraskirjat pitäisi pitää hiljaisena.

Aika välttävästi selitin nämä asiat, jotka minulla oli mielessä, mutta kaipa te fiksut ihmiset ymmärrätte mitä minä yritin sanoa. Ainakin toivottavasti ymmärsitte. ^___^'

-Angelina Granger ja Hermione Weasley, 6.6.2006

Reititysongelmia ja huispausta
Ensimmäiseksi aiheeksi otetaan reititysongelmat.
Varmaankin aktiivisimmat huomasivat, että tylypahka ei toiminut 2.5 - 5.5 välisellä ajalla. Syynä tähän oli reititysongelmat palvelimilla, eipä mitään sen vakavampaa. Vika on nyt kunnossa, joten toiminta jatkuu normaaliin tapaan. Mitään pysyviä "vaurioita" ei siis tapahtunut, iloitkaamme. :D

Ja sitten toiseksi, nyt ovat useammat oppilaat jo kyselleet noista huispausotteluista. Huispausotteluita ei voida pitää ennen kuin joka tupajoukkueessa on vähintään 7 pelaajaa. Tällä hetkellä puuskupuhin joukkue on ainoa, jossa ei ole tarpeeksi pelaajia, joten nyt kaikki puuskupuhit - joilla on vähänkin kiinnostusta velhomaailman suosituinta urheilulajia kohtaan- liittykää ihmeessä joukkueeseen! Mikäli puuskupuhin joukkuetta ei saada kasaan lähestyvän kesäloman jälkeenkään, joudumme aloittamaan huispausottelut ilman puuskupuhin joukkuetta. Toivottavasti näin ei kuitenkaan käy. ^^

-Angelina Granger, 8.5.2006

Syyskekkereiden aika!
Nyt on vihdoin varmuudella päätetty, että pidämme syysjuhlat. Tosin oikeastaan ei voisi sanoa, että me pidämme ne, sillä siellä on järjestäjänä Emma Granger, rohkelikosta. Hän on ystävällisesti luvannut pitää koko juhlat ja keksiä sinne kaikenlaista. Me rehtorit emme välttämättä pääse tulemaan sinne ollenkaan, mutta minä ainakin yritän päästä hetkeksi mukaan. Katsotaan nyt kuitenkin.
Juhlat siis ovat sunnuntaina 13.11.2005, tuntichatissa kello 18.20.
Toivottavasti pidätte hauskat juhlat. ^^

Samalla mainitsen sivumennen, että "Kaikkea hauskaa" osio on saanut hieman täytettä. Sinne siis ne, jotka haluavat ajanvietettä itselleen!
-Angelina Granger, 11.11.2005

Koulun synttäripäivä tuli ja meni.
Jälleen täytti tämä virtuaalikoulumme vuosia. Nyt niitä onkin kertynyt jo kaksi. (Pian se jo oppii puhumaan ja konttaamaan.)
Eh, tänä vuonna synttärit tulivat niin äkkiä, ettei mitään lahjaa ehditty koululle tehdä.
Tarkoituksenani oli saada metsä valmiiksi synttäripäivään mennessä, mutta eihän siitä mitään tullut kun lähdimme reissaamaan. (Samoin kuten Hermionekin.)
Koulumme syysjuhlastakaan ei vielä tiedetä mitään, viime vuonna syysjuhla oli koulun synttäripäivänä. 
Mutta ehkä pian saamme jotakin jopa päätettyä. Näillä näkymin jo ensi viikolla alkavat taas oppitunnit. ^^
-Angelina Granger, 7.6.2005

P.V.S tunneista
Vaikka nyt onkin kesäloma, niin P.V.S:n tunteja pidetään tavalliseen tapaan. ^^
Aika ja päivä ovat siis aivan samat. n___n
Muita tunteja ei siis ole edelleenkään, tai ainakaan ei ole ilmoitettu olevan.
-Hermione Weasley 9.7.2005


Ilmoituksia..
Koulumme kesäloma alkaa 12.6, joten sen jälkeen tunteja ei enää ole ennen kuin loma loppuu. Ja sehän loppuu joskus elokuussa. ^^ Emme kesäloman aikana vastaile viesteihin ollenkaan aktiivisesti, ja toivomuksena olisi että viestejä kirjoitettaisiin mahd. vähän.
Impromanga jatkaa kuitenkin toimintaansa normaalisti, kesälomasta huolimatta.
Lopetimme päivän profeetan, sillä emme enää jaksaneet ylläpitää sitä. xD
Hyvää kesää kaikille. ^^
-Angelina Granger, 12.6.2005

Kirjaston kirjojen pituuksista ja sisällöistä..

Monet oppilaat ja muutkin ovat kertoneet, että osa kirjaston kirjoista on liian lyhyitä ja joistakin aiheista on kirjoitettu useita samanlaisia kirjoja.
Asialle on pyydetty tekemään jotakin, ja nyt me teemme.
Kirjoille on asetettu "pituusraja", eli liian lyhyet kirjat hylätään.
Myös jos kirjastossa on jo  jostakin aiheesta kirja (esim. kentaureista) niin enää ei saa kirjoittaa useaa kirjaa samasta aiheesta. Olemme myös poistaneet 'turhia' kirjoja ja yhdistelleen joitakin..
Tietysti jos haluaa tehdä kirjasarjan tai jonkun jatkokertomuksen, niin silloin saa kirjoittaa vaikka saman nimisiä kirjoja, kunhan juoni tms. ei ole sama. Esimerkkinä voin mainita vaikkapa Pelottaako?-sarjan ja Harry Potter ja puoliverinen prinssi-sarjan.
-Angelina Granger, 26.4.2005

Huispausottelun tulokset..
Rohkelikko voitti luihuisen 150-0.
-Angelina Granger, 18.3.2005

Toinen huispausottelu..
Toinen huispausottelu, Rohkelikko vs. Luihuinen pidetään tuntichatissa lauantaina 12.3.2005 kello 18.00!
Taaskaan emme voi olla varmoja moneltako ottelu päättyy, sillä senhän ratkaisee se, kuinka nopeasti kultasieppi saadaan kiinni. Voittajajoukkueen tuvalle on luvassa 150 pistettä!
Toivottavasti tällä kertaa voimme todellakin pitää ottelun, ensimmäiseen otteluun ei tullut toisesta joukkueesta ollenkaan porukkaa.. Jos toisesta joukkueesta ei ole tullut yhtäkään pelaajaa puolen tunnin kuluessa pelin alkamisesta, se joukkue jolla on edes 1 pelaaja ollut odottamassa saa luovutusvoiton.  (Kuten kävi ensimmäisessä ottelussa)
Muistakaahan siis tulla!
-Angelina Granger, 4.3.2005

Sarjakuvaa!
Nytpä olemme perustaneet kouluumme impromangan.
Löydätte sinne etusivulta tai sitten tästä..
-Angelina Granger 4.3.2005

Päivitystauko 6.2-13.2
Olen lomalla 6.2-13.2, eli sinä aikana ei tule päivityksiä.
Toiminta jatkuu samaan malliin, mutta esim. tupapisteitä ei päivitetä sinä aikana.
Hermione kyllä vastailee loitsukirjan viesteihin..
-Angelina Granger, 5.2.2005

Koulussamme uusi oppiaine
29.1 sovimme Hermionen kanssa, että kouluumme tulee uusi valinnaisaine, haltiakieli.
Idean tähän uuteen oppiaineeseen antoi Cicaro Chilla, joka ryhtyy myöskin haltiakielen opettajaksi.
Eipä tässä muuta, ilmoittelin vain jotta asia huomataan.
- Angelina Granger, 30.1.2005

Ensimmäisen huispausottelun tulokset..
Ensimmäinen huispausottelu, korpinkynsi vastaan puuskupuh päättyi luovutusvoittoon korpinkynnelle, sillä ainuttakaan puuskupuhia ei tullut ennen puolta seitsemää...
Näin ollen siis korpinkynsi sai 150 pistettä.
-Angelina Granger, 30.1.2005

Ensimmäinen huispausottelu
Vihdoikin on osa joukkueista koossa, ja voimme järjestää ensimmäisen huispausottelun, Korpinkynsi vastaan Puuskupuh! Huispausottelu pidetään tuntichatissa sunnuntaina 23.1.2005 kello 18.00
Huispausottelun pituudesta ei voida tietenkään olla varmoja, sillä sehän päättyy vasta kun toisen joukkueen etsijä saa siepin kiinni.
Jokaisen pelaajan, joka tietää ettei pääse tulemaan on ilmoitettava asiasta joukkueensa kapteenille tai rehtoreille.
Varapelaajat jotka pääsevät tulemaan, voivat tulla ihan vapaasti sillä mistä sitä tietää, jos joku pelaajista loukkaantuu/ei tule paikalle.
Koko koulun väki on tervetullut katsomaan!
- Angelina Granger, 15.1.2005
HUOM! Jokaisen pelaajan on luettava ennen peliä kirja "Huispaus chatissa"!!!

Joulujuhla ja tanssiaiset
Jälleen on aika joulujuhlan, joka pidetään tuntichatissa Lauantaina 8.1.2004 kello:18.00 eteenpäin. Päätimme, että näin joulujuhlan yhteydessä pidämme tanssiaiset joita moni oppilas on jo pitkään kysellyt. Kaikki halukkaat voivat antaa ohjelmaehdotuksia vieraskirjoissa.
Koko koulun väki on tervetullut!
-Angelina 30.12.2004

Pienkatastrofi
Niin, kuten varmaan useimmat ovat huomanneet Tylypahkamme on vähän seonnut.
Syynä siihen on, että eräältä tietokoneelta joka oli suorittamassa toimintoja palvelimellamme
paloi kovalevy.
Mutta onneksi asiaa korjataan koko ajan.
Useimmat jutut toimivat jo Tylypahkassa, mutta esim. etusivun kuva ei toimi.
- Hermione 15.11.2004